Zonwering

Ook om de zon tegen te houden kun je bij Decohome Gerry terecht. Voor zowel knikarmschermen, uitvalschermen, markiezen of screen systemen in allerlei uitvoeringen en talloze kleuren.

Knikarmschermen Deco Home Gerry Uitvalschermen Deco Home Gerry Markiezen Deco Home Gerry Screens Deco Home Gerry

Knikarmschermen

Knikarmschermen hebben een fraaie vormgeving gecombineerd met optimale leefruimte. Er zijn geen hinderlijke steunen aanwezig, door de vrijdragende constructie van de armen. Op deze manier heb je een vrijde doorloop onder het scherm. De doorloophoogte kunnen we verstellen, zodat het volledig aan jouw wensen voldoet.

Uitvalschermen

Dit scherm wordt veel toegepast waar geen vrije doorloop onder het scherm gewenst is. Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke windinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait. Voor elke raam is een passende maat leverbaar.

Markiezen

De markies is een bijzonder fraaie zonwering, die veel worden toegepast bij de klassiekere woningen. Bovendien biedt de markies ook de beste bescherming tegen zijwaarts invallende zonnestralen.

De standaard bediening is met koord boven over de korf. Dit voorkomt dat het koord gaat schuren over het doek als de markies dicht is. Bij aluminium korven is het tevens een optie voor elektrische bediening, evt. uitgebreid met afstandbediening.

Screens

Dit scherm is de perfecte oplossing voor situaties waar ruimte ontbreekt. Het binnenvallend zonlicht wordt tot 84% gefilterd. Omdat het glasvezeldoek een open geweven structuur heeft, is een doorkijk van binnen naar buiten mogelijk.

Wilt u meer informatie? Kijk dan eens bij Pirisol of kom langs in de winkel.

Openingstijden
Deco Home Gerry

Maandag          9.00 tot 13.00 Donderdag      9.00 tot 13.00
Dinsdag           9.00 tot 13.00 Vrijdag         9.00 tot 13.00
Woensdag        9.00 tot 13.00 Zaterdag         9.00 tot 17.00

Elke middag ben ik beschikbaar voor advies bij u thuis of in 
de winkel. Bel of mail met uw binnenhuisarchitect

Neem contact op met
Deco Home Gerry

Decohome Gerry
Hoofdstraat 37
7751 GA Dalen
T. 0524-550626
F. 0524-550628
info@decohomegerry.nl

volg ons nu ook op Volg ons op facebook     Sitemap

Decohome Gerry
Interieuradvies