Vloeren van Deco Home Gerry

Ben je op zoek naar vloeren in de omgeving van Emmen? Kom dan eens een kijkje nemen bij Deco Home Gerry in Dalen. Waar je verschillende soorten tapijt, vloerkleden, PVC vloeren, vinyl en laminaat vind.

Laat je adviseren, kies een vloer die bij je past

Wanneer je nog niet weet wat voor vloer je gaat nemen, dan kan binnenhuisarchitect Gerry je adviseren bij je keuze voor een vloer. Kies je voor een harde of een zachte vloer? Ga je voor een lichte of een donkere kleur? Klassiek of natuurlijke uitstraling? allemaal vragen waarmee Gerry je kan helpen. Een vloer moet namelijk wel bij je smaak passen, want een nieuwe vloer leg je immers niet ieder jaar.

Tapijt, voel de warmte aan je voeten

Kies je voor tapijt? Dan kies je voor warmte en comfort. Daarnaast is tapijt ook geluiddempend en isoleren. Bij Deco Home Gerry heb je de keuze uit verschillende kleuren en kwaliteiten waardoor we voor elk interieur een bijpassend tapijt hebben.

Laat je door interieurspecialist Gerry adviseren wat voor welke ruimte het meest geschikt is. Onze stoffeerders zorgen dat het perfect wordt gelegd, geheel naar jouw wens.

Merken die je vind bij Deco Home Gerry zijn o.a. Desso en Parade

Vloerkleden, voor elke ruimte in huis

Vloerkleden van verschillende stoffen en formaten. Je kunt kiezen uit 100% natuur, dan zijn de vloerkleden van sisal en wol, maar je kan ook kiezen voor 100% polyamide voor een goede kleur- en slijtvastheid. Naast de vloerkleden in ons assortiment kan je er ook voor kiezen om ze de afwerking te bepalen, zoals een randafwerking van leer of stof.

De vloerkleden van Deco Home Gerry zijn er in standardmaten, maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Kleine tip wanneer je een vloerkleed op maat wilt laten maken. Plak de afmeting die je in gedachte hebt eens af op de vloer met tape. Hierdoor krijg je een goed beeld van het effect van de vloerkleed.

Deoc Home Gerry heeft alleen de beste merken zoals Parade en Bonaparte

PVC vloeren, mooi en weinig onderhoud

Naast tapijt en vloerkleden beschikt Deco Home Gerry ook over een ruim aanbod aan pvc vloeren. Een pvc vloer lijkt erg op zeil, het is net zo dun en soepel en kan op dezelfde manier bedrukt worden met verschillende dessins. Tegenwoordig is een pvc vloer niet meer te onderscheiden van een houten- of stenen vloer.

Verder kent pvc nog vele voordelen, ze zijn slijtvast, relatief goedkoop, makkelijk te onderhouden en vloerverwarming is geen probleem bij een pvc vloer. Heb je meer vragen over pvc vloeren? Gerry helpt je graag met al je vragen over pvc vloeren.

De pvc vloeren van Deco Home Gerry zijn van uitstekende merken zoals; M-flor en Novilon

Vinyl, veelzijdig en mooi

Vinyl is een functionele vloer met een sterke toplaag. De vinyl vloeren van Deco Home Gerry staan voor hardheid, krasvastheid en duurzaamheid. De toplaag zorgt voor een natuurlijke zijdeglans waardoor de structuren mooi tot hun recht komen.

Laminaat, voor een mooi interieur

Op zoek naar een laminaat vloer? Kom dan eens langs bij Deco Home Gerry. Wij adviseren je graag bij je keuze voor laminaat en mocht je vragen hebben dan staan we altijd voor je klaar.

Laminaat van de beste merken zoals Balterio en Quick-step

Nadat je een keuze hebt gemaakt, wordt de vloerbedekking eventueel professioneel bij je thuis aangebracht.

Openingstijden
Deco Home Gerry

Maandag          9.00 tot 13.00 Donderdag      9.00 tot 13.00
Dinsdag           9.00 tot 13.00 Vrijdag         9.00 tot 13.00
Woensdag        9.00 tot 13.00 Zaterdag         9.00 tot 17.00

Elke middag ben ik beschikbaar voor advies bij u thuis of in 
de winkel. Bel of mail met uw binnenhuisarchitect

Neem contact op met
Deco Home Gerry

Decohome Gerry
Hoofdstraat 37
7751 GA Dalen
T. 0524-550626
F. 0524-550628
info@decohomegerry.nl

volg ons nu ook op Volg ons op facebook     Sitemap

Decohome Gerry
Interieuradvies