Welke verf je ook zoekt, bij Deco Home Gerry slaag je altijd!

Bij ons vind je een zeer uitgebreid verfassortiment in vele soorten voor zowel de professionele schilder als de doe-het-zelver. Maar ook verf spuitbussen, schoolbordenverf en alles voor voorbehandelingen en dat allemaal van de beste merken: Sigma, Sikkens, Wijzonol, Histor, Cetabever en Flexa.

Professionele verf, voor het beste resultaat

Wil je het allerbeste resultaat? Kies dan voor de professionele verf van Deco Home Gerry. Deze verf wordt ook gebruikt door professionele schilders. Goede verf hoeft niet duur te zijn, want professionele verf gaat vaak langer mee dan goedkopere verf. Hierdoor ben je uiteindelijk goedkoper uit en kom je tot het beste resultaat.

Bij Deco Home Gerry kunnen we je uitgebreid adviseren over de verschillende soorten professionele verf en hun specifieke eigenschappen. Wij hebben professionele verf voor zowel binnen als buiten.

Zelf aan de slag met onze Doe-het-zelf verf

Een enorme keuze aan doe-het-zelf verf bij Deco Home Gerry. Wij adviseren u graag welke doe-het-zelf verf het meest geschikt is voor welke ondergrond en welke kwast of verfroller het meest geschikt is om de verf aan te brengen.

verschillende soorten verf verf van Deco Home Gerry

Spuitbussen

Onze verf spuitbussen met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van hout, metaal, aluminium, glas, steen en kunststof. De verf in onze spuitbussen hebben een duurzame kleur en glans en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden.

Muur omtoveren tot krijtbord met onze schoolbordenverf

Ook voor schoolbordenverf in verschillende kleuren kunt u bij ons terecht. Schoolbordverf is ideaal als u een muur om wil toveren tot een krijtbord. Handig voor bijvoorbeeld aantekeningen of voor uw kinderen die er tekeningen op kunnen krijten.

Voorbehandelingen

Een mooie kleur op de muur begint met een goede voorbehandeling. Bij Deco Home Gerry helpen we u het allerbeste resultaat te behalen. Wij beschikken over een ruim assortimen producten van schuurpads, primer, ontvetter tot grondverf.

Openingstijden
Deco Home Gerry

Maandag          9.00 tot 13.00 Donderdag      9.00 tot 13.00
Dinsdag           9.00 tot 13.00 Vrijdag         9.00 tot 13.00
Woensdag        9.00 tot 13.00 Zaterdag         9.00 tot 17.00

Elke middag ben ik beschikbaar voor advies bij u thuis of in 
de winkel. Bel of mail met uw binnenhuisarchitect

Neem contact op met
Deco Home Gerry

Decohome Gerry
Hoofdstraat 37
7751 GA Dalen
T. 0524-550626
F. 0524-550628
info@decohomegerry.nl

volg ons nu ook op Volg ons op facebook     Sitemap

Decohome Gerry
Interieuradvies