Gordijnen haal je bij Deco Home Gerry

Gordijnen hebben een warme uitstraling en geven rust en stijl aan je interieur of zorgen voor een extra accent. Maar natuurlijk zijn gordijnen naast mooi ook praktisch. Ze houden nieuwsgierige blikken van voorbijgangers buiten en beschermen je meubels tegen al te fel zonlicht. Ideaal voor als je raamdecoratie tot op de grond wenst. Veel van onze stoffen zijn kamerhoog waardoor ze naadloos verwerkt kunnen worden.

gordijnen stoffen en kleuren

De collectie gordijnen is bijna oneindig

Deco Home Gerry heeft een gevarieerd assortiment gordijnstoffen zoals katoen, linnen, voile en velours. De stoffen zijn verkrijgbaar in verschillende uni’s en dessins. Onder dessins verstaan we alle patronen die een stof een ander aanzien geven. Trendy, klassiek, landelijk of stijlvol. Voor iedereen is er voldoende keus.

Wanneer je gordijnen gaat kopen, dan wil je wel zeker weten dat je de juiste gordijnen koopt. Ze moeten tenslotte jarenlang mee. Interieurspecialist Gerry kan je vakkundig adviseren met je keuze voor gordijnen. Hij heeft een grote hoeveelheid stalen in zijn winkel, zodat je gemakkelijk de kleur en stof kunt uitzoeken. Uiteraard worden de gordijnen zorgvuldig voor je gemeten, geconfectioneerd en naar wens gemonteerd aan een rail of roede naar keuze.

Bij Deco Home Gerry vind je onder andere de volgende merken:

Nieuwe gordijnen in het assortiment

labelNieuw in het assortiment is de Label One gordijnen. Deze katoenen gordijnen in vrolijke ruit, streep of uni is ideaal voor de baby- of kinderkamer. Er zijn drie soorten ruitpatronen; klein, middel en groot.

De gordijnen zijn onderling goed met elkaar te combineren, zo kun je bijvoorbeeld een gestreept gordijn afwerken met een brede geblokte onderrand. Op deze manier kan je elk gordijn maken zoals je wilt. Vraag ernaar in de winkel.

Plooien, lussen of ringen? Het gordijn zoals jij wilt

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit de stoffen en kleuren, moet je nog kiezen wat voor soort plooi je wilt. De plooi is afhankelijk van je smaak en de eigenschappen van de gordijnstof. Maar er zijn ook nog andere mogelijkheden in plaats van plooien, zoals lussen en ringen. De ringen schuif je op een staalkabel of een roede. Meer informatie over de verschillende confectiemethoden weten? Vraag het aan Gerry!

Openingstijden
Deco Home Gerry

Maandag          9.00 tot 13.00 Donderdag      9.00 tot 13.00
Dinsdag           9.00 tot 13.00 Vrijdag         9.00 tot 13.00
Woensdag        9.00 tot 13.00 Zaterdag         9.00 tot 17.00

Elke middag ben ik beschikbaar voor advies bij u thuis of in 
de winkel. Bel of mail met uw binnenhuisarchitect

Neem contact op met
Deco Home Gerry

Decohome Gerry
Hoofdstraat 37
7751 GA Dalen
T. 0524-550626
F. 0524-550628
info@decohomegerry.nl

volg ons nu ook op Volg ons op facebook     Sitemap

Decohome Gerry
Interieuradvies