Advies en Service

Bij Deco Home Gerry nemen we de tijd voor u en helpen we u graag. En dat maakt het verschil! Ook kunt u terecht voor o.a. verf, behang, raamdecoratie en tapijt. Wij helpen u de juiste keuze maken. Wij voorzien u altijd van deskundig advies, bijvoorbeeld over welke voorbehandelingen bij schilderen nodig zijn of over welke kleuren het beste passen bij uw interieur.

Maar naast advies beschikt Deco Home Gerry ook over een uitstekende service. Gaat verven, behangen of stofferen je niet makkelijk af? Dan geven we je vakkundig advies of helpen we je bij de uitvoering. Voor meer informatie neem contact op of kom langs in de winkel!

Handige tips van Deco Home Gerry

Wij bij Deco Home Gerry geven je ook graag tips die het klussen een stuk makkelijker maken. Lees hieronder handige tips voor het verven of behangen.

Deco Home Gerry, Lekker eigenwijs en eigentijds

Out of the box, dat is een omschrijving die past bij interieurs vormgegeven door Gerry. Alles behalve standaard. De stijl van de eigenaar van Deco Home Gerry aan de Hoofdstraat in Dalen kenmerkt zich door lef en is een tikkeltje eigenwijs en verfrissend.

Passie. Het straalt van Gerry af als hij vertelt over zijn winkel, maar vooral ook over zijn werk daarbuiten. Het grootste deel van de week is hij op pad. “ik ga graag naar de klant toe om de woonsituatie ter plaatse te bekijken voor ik interieuradviezen geef. Dat mensen je daarvoor thuis ontvangen, vind ik gaaf.”

Hij is er de man niet naar om klakkeloos de ideeën van de klant over te nemen. “ik bedenk soms heel andere dingen dan iemand in zijn hoofd had voor ik langskwam. Niet is zo mooi als iemand overtuigen dat het ook anders en mooier kan. Het veranderen of bedenken van een interieurstijl is een uitdaging die ik steeds weer met de klant aanga. Het is zo mooi om het enthousiasme van een tevreden klant te zien als het af is.”

De tevredenheid vertaalt zich volgens Gerry vaak in nieuwe klanten, die door anderen zijn getipt over Deco Home Gerry. Zijn werkgebied strekt zich uit over heel Drenthe met uitschieters naar Groningen en Overijssel.

Lage drempel

Hij geeft uiteraard ook interieuradviezen voor nieuwbouwwoningen, maar de grootste uitdaging zit voor Gerry het werken vanuit een bestaande situatie. “Soms creëer je al een heel andere sfeer door de spullen in een ruimte anders neer te zetten of iets weg te laten.” Vertelt hij. Als iemand wel iets nieuws wil nodigt hij de klant na het huisbezoek uit in de winkel. Deco Home Gerry heeft een ruim assortiment aan gordijnen en andere raamdecoratie, behang, verf en vloerkleden, maar ook verlichting en meubels.

Met dat laatste onderscheidt hij zich van concurrenten bij wie verf en behang vaak de boventoon voeren. Gerry: “Verf is bij mij een bijzaak geworden.” Onterecht wordt volgens hem vaak gedacht dat hij enkel spullen in het hogere prijssegment verkoopt. “De drempel is bij ons juist laag. Ook voor starters op de woningmarkt met een kleiner budget hebben we genoeg.”

Lef

Voor interieuradvies voor een nog te bouwen woning raadt Gerry zijn klanten aan eerst langs te komen met de bouwtekening. “Het komt zo vaak voor dat het huis er al staat en dat interieurwensen niet meer uitgevoerd kunnen worden door een bepaalde indeling. Als de wensen duidelijk zijn voor de bouw begint, kun je de rekening nog aanpassen.

Gerry is zelf weg van de shutters van het merk Jasno en de leuke, hippe meubels van Cartel Living. Vaak komt het bij de inrichting volgens hem aan op de details. Een plooi in een gordijn kan net het verschil maken. “Lef, daar draait het om en daar ontbreekt het bij veel interieuradviezen aan. Het is een kunst en voor mij de uitdaging om het écht anders te doen.”

 

Openingstijden
Deco Home Gerry

Maandag          9.00 tot 13.00 Donderdag      9.00 tot 13.00
Dinsdag           9.00 tot 13.00 Vrijdag         9.00 tot 13.00
Woensdag        9.00 tot 13.00 Zaterdag         9.00 tot 17.00

Elke middag ben ik beschikbaar voor advies bij u thuis of in 
de winkel. Bel of mail met uw binnenhuisarchitect

Neem contact op met
Deco Home Gerry

Decohome Gerry
Hoofdstraat 37
7751 GA Dalen
T. 0524-550626
F. 0524-550628
info@decohomegerry.nl

volg ons nu ook op Volg ons op facebook     Sitemap

Decohome Gerry
Interieuradvies